Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties?

Regelmatig zullen er op deze pagina leuke acties te vinden zijn! Bezoek de pagina regelmatig of kijk op mijn LinkedIn & Facebook pagina.


2-9-2018 – After-summer-plans:

Nieuwe ideeën, bij mij ontstaan ze vaak in de zomer. Zo besloot ik vorig jaar om deze tijd definitief als ondernemer door te gaan. Ook deze zomer maak ik weer mooie plannen voor het komende jaar. Er staan een paar interessante trainingen op het programma. Ik hou je op de hoogte!


21-2-2018 – Update over de februari-actie:

Bedankt voor alle reacties! De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Als je niet gewonnen hebt: helaas! Mocht je toch meer willen weten over wat ik voor je kan betekenen, schroom niet om contact op te nemen.

Binnenkort gaan we weer voor een leuke actie!


Februari – actie!

Een februari-actie! Omdat we alweer in de tweede maand van 2018 zijn beland en het gewoon de hoogste tijd is voor een leuke actie! Schrijf je nu in en maak kans op 2 uur gratis (én vrijblijvend) gebruik van mijn diensten als VA! Een ideaal moment om te kijken of een VA iets voor jou is en om te zien wat ik hierin voor je kan betekenen. Benieuwd naar de  mogelijkheden? Kijk dan nog even op deze pagina en daarnaast vindt je ook veel informatie in mijn blogs. Schrijf je vóór 20 februari in via het onderstaande inschrijfformulier en omschrijf kort waarom juist jij die 2 uur goed kunt gebruiken. In totaal zal ik 5 pakketten uitreiken.  Ik hou je uiteraard op de hoogte!

Ken je trouwens iemand voor wie dit mogelijk interessant zou kunnen zijn? Voel je vrij om de actie te delen!

PS: de actie geldt helaas niet voor bestaande klanten en alle deelnemers horen uiterlijk 25 februari van mij!