Over mij

Beste ondernemer,

Even voorstellen: mijn naam is Karlijn Visser, maar daar was je ondertussen al achter 🙂 Ik woon samen met mijn man (die ook ondernemer is) in Utrecht, de leukste stad van Nederland 😉 VA zijn, vind ik echt een feestje!

In de afgelopen jaren heb ik als projectmanager veel ervaring opgedaan binnen een internationale en veelzijdige werkomgeving. Een project starten, draaiend houden en afronden, is mij op het lijf geschreven. Naast een opleiding in projectmanagement, heb ik ook diverse opleidingen gevolgd op het gebied van online marketing, social media marketing, communicatie en online tools.

Door te werken met en voor verschillende ondernemers, heeft mijn kennis zich steeds verder uitgebreid en kan ik goede feedback geven op wat er in jouw onderneming nog beter kan. Ik denk heel graag mee. In deze tijd is (bijna) alles mogelijk op het gebied van automatisering door middel van online tools. Ik ga graag op onderzoek uit, hoe deze online tools je kunnen helpen. Daarnaast wordt ik écht happy van het uitzetten van een online marketing strategie – funnels, here we come!

In principe werk ik vanuit mijn eigen thuiskantoor (mét alle voorzieningen) voor mijn verschillende klanten. Natuurlijk is face-to-face contact op regelmatige basis mogelijk en wat mij betreft ook gewenst!

Ik ben een flexibele, leergierige én betrokken VA, die zich graag verdiept in projecten en ondernemingen.

Nieuwsgierig geworden of een keertje kennismaken om over de mogelijkheden te praten? Twijfel je nog een beetje of je wel taken uit handen kunt geven? Onder het genot van een kopje koffie kunnen we het er samen eens over hebben!

Benieuwd naar wat anderen over mij zeggen? Klik dan hier!

Neem alsjeblieft contact op via 06-34070848, info@karlijnvisser.nl of vul het contactformulier in.